Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D

Vandaag openen de shop-in-shops van de eerste ‘Mart Visser The Collection’ exclusief in 38 winkels van V&D, op vd.nl en in het warenhuis Karstadt in Duitsland. De collectie heeft een herkenbare Mart Visser handschrift door de verfijnde details, het gebruik van luxe stoffen en mooie kleuren.

De consument heeft de keuze uit meer dan 80 verschillende items, van rokken, jurken en blouses tot aan pantalons en blazers. Alle items zijn moeiteloos met elkaar te combineren, waardoor diverse outfits gecreëerd kunnen worden voor verschillende gelegenheden.

De shop-in-shops zijn ingericht met speciaal ontworpen Mart Visser meubilair voor een luxe uitstraling. Door het hoge L-vormige meubilair ontstaat een intieme sfeer in de shop. Diverse outfits zijn gepresenteerd op figuren om de consument te inspireren.

Ook op vd.nl is de collectie in een speciale Mart Visser shop verkrijgbaar. Consumenten kunnen gemakkelijk online bestellen, thuis laten bezorgen of via Click&Collect in de V&D winkels ophalen. Het assortiment wordt continu aangevuld en uitgebreid. Door de toegankelijke prijsrange, van 19.99 tot 219.99 euro, en de hoge kwaliteit zijn de collecties aantrekkelijk voor een breed nationaal en internationaal publiek.

Voorverkoop
Sinds half juli is de voorverkoop van ‘Mart Visser The Coat Collection’ op vd.nl gestart en inmiddels zijn al honderden jassen besteld. The Coat Collection bestaat uit dertien verschillende ontwerpen in diverse najaarskleuren en zijn verkrijgbaar vanaf 169,99 euro. Meest populair zijn de groene mantel aan de voorkant afgewerkt met subtiele imitatieleren dierenprint details en de kobalt blauwe mantel met afneembare bijpassende sjaal en subtiel plooi effect bij de kraag en mouwuiteindes. Door de vele bijzonder details, het kleurgebruik en het gebruik van hoogwaardige wolblends, cashmire en nylon zijn de jassen zeer geschikt om te combineren met The Collection. ‘Mart Visser The Coat Collection’ is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in alle V&D winkels, vd.nl, Karstadt en het warenhuis Manor in Zwitserland.

Dagboek
Mart Visser heeft zijn afgelopen veertig collecties verzameld in een salonboek, waarbij de lezer een kijkje krijgt in de volgtocht van hoe hij denkt en werkt. De samenwerking met V&D wordt in het boek belicht met ‘behind-the-scene’ beeldmateriaal van de afgelopen voorjaarscollectie ‘Mart Visser The Coat Collection’. Vanaf deze week is het boek ’Mart Visser 1992-2012’ exclusief bij V&D verkrijgbaar voor 39.95 euro.

Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>