Jennifer Hoffman showt Protest winterjas Female Cancer Foundation

Als ambassadrice van de Female Cancer Foundation heeft Jennifer Hoffman een speciale fotoshoot gedaan ter promotie van een door Protest Boardwear ontwikkelde winterjas, ter ondersteuning van de Female Cancer Foundation. “Deze fotoshoot zie ik als een uitstekende kans om de unieke samenwerking tussen de Female Cancer Foundation en Protest te promoten.” aldus Jennifer. “Bij aanschaf van dit jack red je immers de levens van vijf vrouwen.”

“Wij zijn heel erg blij dat ook de gehele keten van leveranciers hieraan heeft bijgedragen.” zegt Caroline Dekker, eigenaresse van Protest. “Dit maakt het echt een unieke samenwerking.” Om direct iets voor de Female Cancer Foundation te betekenen, is het gehele bedrag van ruim € 30.000,- al door Protest gegarandeerd en gedoneerd.

Het eindresultaat van deze samenwerking is een modieuze winterjas voor vrouwen, waarin op subtiele manier verwijzingen naar de Female Cancer Foundation zijn verwerkt. Dus wil jij er deze winter hip uitzien én dit initiatief steunen? Kijk dan op Protest.eu voor de dichtstbijzijnde winkel of koop de jas direct via de webshop.

De Female Cancer Foundation maakt gebruik van een simpele, maar uiterst effectieve screenings- en behandelingsmethode. De laatste jaren zijn al ruim 1 miljoen vrouwen in ontwikkelingslanden voorgelicht. Van 300.000 vrouwen werd mogelijk het leven gered door het ‘See & Treat’-project en meer dan 12.000 lokale bewoners zijn opgeleid tot medewerkers.

Lees ook:Ben jij al klaar voor Koninginnedag?
Lees ook:Protest lanceert nieuwe zomercollectie
Lees ook:Kiru-collectie: Nederlands design en Japanse invloeden
Lees ook:Ketting van Spaanse mango
Lees ook:Lingeriemerk Carriwell start campagne #carriwellrealmums

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>