Résidence de la Mode nog tot en met 10 november in Den Haag

Résidence de la Mode, het modepublieks-evenement in Den Haag, biedt naast een moderoute langs pop-up stores en bestaande winkels, verschillende feestelijke mode-activiteiten. Met steun van de gemeente Den Haag richt Résidence de la Mode zich nog t/m 10 november tot iedereen met interesse in mode. Tijdens de vele festiviteiten kan iedereen kennismaken met Nederlands modetalent.

Leegstaande panden zijn tijdens Résidence de la Mode omgetoverd tot pop-up stores en bestaande modezaken zorgen voor een verrassende en inspirerende moderoute door de binnenstad; Parcours de la Mode. Langs de route zullen Haagse ontwerpers en eindexamenkandidaten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, alsmede reeds gevestigde namen, zoals Anne de Grijff, Marije de Haan, Django Steenbakker, Allan Vos, Michelangelo Winklaar, Sjaak Hullekes gepresenteerd en tentoongesteld worden. Het doel is te inspireren en verrassen door het aanbod van vele pop-up stores en exposities, gedurende deze modewandeling door de prachtige binnenstad van Den Haag

Het kloppend hart van Résidence de la Mode – concept store Le Magasin de la Mode – bevindt zich dit jaar in de binnenstad van Den Haag op de Prinsestraat 2d. Deze conceptstore, wederom gecureerd door de Dutch Fashion Foundation, biedt de bezoeker de mogelijkheid om in het bezit te raken van exclusieve items van diverse mode- en accessoireontwerpers zoals Coen Carstens, Dyvsign, Travelteq, Esther Boskaljon, Elsien Gringhuis en Hellen van Rees.

Meer informatie over Résidence de la Mode, de programmering en deelnemende partijen is te vinden op www.residencedelamode.nl.

Lees ook:Den Haag ruim een week in teken van mode
Lees ook:Den Haag in het teken van mode
Lees ook:Coco Chanel in Den Haag; speciale mode- en horecaroute
Lees ook:Nederlandse topontwerpers openen deuren voor publiek
Lees ook:Kunstzinnige collectie van Michael Barnaart van Bergen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>