De Bijenkorf opent tijdelijke pop up shops van Vlisco

De Bijenkorf en Vlisco slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Vanaf 5 mei sieren de dessins van Vlisco de etalages en aankleding van de filialen van de Bijenkorf. Daarnaast komt in vier filialen een tijdelijke pop up shop en de mogelijkheid om van Vlisco stoffen op maat gemaakte kledingstukken te laten maken.

In de Bijenkorf filialen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven staat van 5 mei tot 18 juni een pop up shop van Vlisco. Daar zijn Vlisco stoffen, shawls en boeken te koop. De pop up shop wordt aangekleed met 5 mannequins die bijzondere Vlisco outfits dragen, bekend van de Vlisco billboards in West- en Centraal Afrika en van ontwerpers die met de stoffen van Vlisco hebben gewerkt.

Op maat gemaakt
Robert Bohemen, Directeur Marketing de Bijenkorf: “Gedurende een lang weekend per filiaal bestaat in de pop up shop de mogelijkheid om op maat gemaakte kleding van Vlisco stoffen te kopen. Klanten kunnen kiezen uit een rijk assortiment aan stoffen en verschillende door de Bijenkorf ontwikkelde kledingstukken waaronder een jack, pantalon, short, rok, blouse, blazer en jurk. Van elk stuk hangt een sample in de shop. Na ongeveer een week is het op maat gemaakte item klaar.”

Het tailor event is op 9, 10 en 11 mei in Amsterdam, op 16, 17 en 18 mei in Eindhoven, op 23, 24 en 25 mei in Den Haag en op 30 en 31 mei en 1 juni in Rotterdam. Prijzen vanaf 189,- euro voor het short tot 429,- euro voor een jurk gemaakt uit twee verschillende Vlisco stoffen.

Roger Gerards, creative director van Vlisco: “Het kleurrijke designbeeld van Vlisco verovert al meer dan honderd jaar vele harten in West-Afrika. Nu laten we onze dessins zien in de etalages, in-store en online concepten van de Bijenkorf, een instituut in Nederland en absolute topper in retail vormgeving. Ik kijk vooral uit naar de exclusieve Vlisco Tailor Events in de Bijenkorf: we brengen dan voor het eerst het unieke West-Afrikaans modesysteem naar Europa. Ik ben benieuwd of de consument in Nederland het lef heeft om een Vlisco dessin te kiezen, en te vragen ‘kun jij voor mij hiervan die jurk maken’?”

Kijk voor een overzicht van alle evenementen bij de Bijenkorf op www.debijenkorf.nl/evenementen.

Lees ook:Levi’s opent winkel in Amsterdamse Bijenkorf
Lees ook:Bijenkorf Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen sluit
Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf morgen van start
Lees ook:Armani krijgt eigen shop in de Bijenkorf
Lees ook:Steeds meer New Look winkels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>