Hilmar Mulder hoofdredacteur Elle Nederland

Hilmar Mulder wordt hoofdredacteur van ELLE Nederland, dat heeft Luc van Os, CEO van Hearst Magazines Nederland vandaag bekendgemaakt. Ze volgt Cécile Narinx op, die Harper’s BAZAAR gaat leiden, een titel die begin september gelanceerd wordt.

Hilmar Mulder, sinds 2007 hoofdredacteur van Grazia: “Na ruim zes jaar met hart en ziel voor Grazia te hebben gewerkt ging mijn modehart meteen harder kloppen toen de kans voorbijkwam om bij ELLE te werken. Een rol te mogen spelen bij hét modeblad waarmee ik ben opgegroeid is een uitdaging die ik niet kon laten lopen.”

“Ik ben erg blij dat Hilmar de overstap naar ELLE wil maken. Zij is de juiste persoon om ELLE na 25 jaar naar de next stage te leiden en zij brengt enorm veel ervaring met zich mee, zowel op het gebied van mode en bladenmaken als op digitaal gebied”, aldus Van Os.

“Hilmar heeft een vernieuwende, frisse kijk op ELLE. Zij heeft een scherp gevoel voor de Nederlandse markt dat, gevoegd bij haar passie voor inspirerende content, haar tot een perfecte match met ELLE maakt. We zijn ervan overtuigd dat zij dit iconische merk tot een nóg groter succes kan maken”, aldus Kim St. Clair Bodden, SVP/Editorial Director van Hearst Magazines International.

Lees ook:Primark in Hoofddorp?
Lees ook:Topshop Amsterdam: collectie bij SPRMRKT
Lees ook:Grazia’s Royal Wedding Issue: alles over huwelijk Will & Kate
Lees ook:Ilse de Lange zingt live op cover QR-editie Grazia
Lees ook:Grazia Man met Sunnery James en Tess Milne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>