Festival look scoor je bij Primark

Het festivalseizoen is weer begonnen en Primark is er ook bij! Primark heeft voor deze zomer een festivalcollectie ontwikkeld met veel bohemian grunge en hippie-achtige invloeden. Van clashing prints en DIY denim items voor crowdsurfers tot heerlijk golvende midi jurkjes en zijden kimono jasjes voor all-night-ravers.

Stijlvolle maxi-jurken, bohemian sandaaltjes en bewerkte bucketbags mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het leukste seizoen van het jaar. Hippe hoedjes en zonnebrillen tegen de brandende zon en stoere gesplaarsjes om lekker op te dansen maken je festivaloutfit helemaal compleet.

Stel je wishlist maar alvast samen, want de collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels in Hoofddorp, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere, Zoetermeer en Zaandam.

Foto’s van deze collectie zien? Die zijn zo te bewonderen op Meiden.blog.nl.

Lees ook:Primark zet vaders in het zonnetje voor Vaderdag
Lees ook:Zomercollectie van Primark voor kids tot veertien jaar
Lees ook:Ontdek de voorjaarscollectie 2013 voor heren van Primark
Lees ook:Primark herencollectie winter 2013/2014
Lees ook:De party selectie van World of Bessy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>