Moedig oranje aan in je CATchy Holland shirt

Vandaag begint het WK en ook dweezilsfriend doet mee met de oranje gekte. Maar dan uiteraard wel verantwoord. Dit coole & CATchy Holland shirt is namelijk gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Het shirt is gunstig geprijsd: voor EUR 15,50 (+ 1,99 euro verzendkosten) heb je ‘m al in huis.

Het shirt is beschikbaar in 2 verschillende modellen. Damesmodel v-hals met slimfit pasvorm. Unisex t-shirt met ronde hals, comfortfit pasvorm (recht model). Dit model valt normaal voor heren en ruim voor dames.

http://www.dweezilsfriend.com/site/

Lees ook:Heineken viert Koningsdag in W-hals shirt
Lees ook:Tatum Dagelet: My pussy is shy – kittig shirt voor goed doel
Lees ook:T-shirts met smaak
Lees ook:Prijsverschillen tot 42 euro per shirt Nederlands elftal
Lees ook:Mark van Eeuwen kiest voor perfect overhemd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>