Bijzondere huidkleurige bikini met tepelopdruk

Bij onze blog-collega Powervrouwen.blog.nl las ik een bericht over een bijzondere bikini, waarin het lijkt alsof je topless bent, maar dat in feite niet bent. Het mag er dan wel volstrekt vreemd uitzien, achter deze huidkleurige bikini’s met tepelopdruk zit een bijzonder verhaal. Twee Nederlandse meisjes wilden topless gaan zwemmen in het Michiganmeer in Amerika, toen zij door de badmeester werden teruggefloten. Deze badmeester liep eveneens topless rond. Robyn Graves en Michelle Lytle uit Chicago hoorden dit verhaal en het zette hen aan het denken over deze kwestie, waarbij duidelijk het geslacht het grote verschil was tussen de badmeester en de twee meisjes. In Amerika is het op de meeste plaatsen verboden voor vrouwen om hun tepels te laten zien. Deze sekseongelijkheid maakte dat de twee een team startten met de naam Team TaTa, waarmee zij de Ta Ta Top lanceerden. Voor 28 dollar bestel je een huidskleurige bikini met een tepelopdruk in de huidkleuren blank, medium of donker. Vijf dollar daarvan gaat naar de Lynn Sage Cancer Research Foundation.

Lees ook:Jennifer Hoffman showt Protest winterjas Female Cancer Foundation
Lees ook:Derde van Nederlandse vrouwen heeft meerdere bikini’s
Lees ook:Vanaf je handdoek Oranje steunen in WK-bikini
Lees ook:Vind jij dit shirtje van Target ook seksistisch?
Lees ook:Tepelstickers must have!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijzondere huidkleurige bikini met tepelopdruk

  1. Ahsam

    Het is wel aparte gedurfde creatie deze huidkleurige bikini’s met de tepelopdruk, hoewel bikini, het is enkel een topje van de vraagprijs $28.00 en geen complete bikini van topje met broekje/slipje. Vraag me af als je niet topless mag omdat je tepels niet zichtbaar mogen zijn of het dan wel toegestaan is deze huidkleurige topjes met tepelopdruk te dragen? Al zijn het dan niet je eigen tepels die zichtbaar zijn loop je tenslotte wel met zichtbare tepelopdrukken rond.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>