Vanaf 6 juli bij Lidl: verschillende maten en modellen Crocs

You love them or hate them: Crocs! Zelf vind ik dit schoeisel alleen geschikt voor verzorgingspersoneel en voor op de camping, maar in het gewone straatbeeld zijn het natuurlijk gewoon oerlelijke stappers. Toch wil ik deze aanbieding graag met jullie delen; Crocs zijn namelijk niet goedkoop en als je ze inderdaad tijdens je werk draagt, dan kan het zomaar zijn dat je vorige stel inmiddels versleten is. Vanaf aankomende maandag 6 juli verkoopt de Lidl verschillende soorten en maten Crocs. Het model ‘Band’ is zowel voor kinderen, dames als heren verkrijgbaar. De kindermodellen kosten 16,99 per paar, de volwassen modellen 19,99. Het model ‘Ralen’ is ook zowel voor kinderen als volwassenen verkrijgbaar. De kindermodellen kosten 12,99 per paar, de volwassen modellen 14,99. De Crocs zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. De supermarktketen geeft aan dat ondanks zorgvuldige inkoop het kan zijn dat de Crocs snel uitverkocht raken.

Lees ook:Vanaf 26 oktober bij Lidl: Crocs!
Lees ook:Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Havaianas voor maar 14,99
Lees ook:Online bij Kruidvat: Converse All Stars
Lees ook:Crocs maken het bont
Lees ook:Crocs support The Color Run; Win sandaal @Shoppenblog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>