Minions-pumps van Sandra Bullock leveren 75.000 op voor goede doel

En we gaan nog even door met de Minions-gekte! Dachten we gisteren dat het niet erger kon met heus Minions-maandverband dat via Etsy verkocht wordt, is er nu maar liefst 38.000 euro betaald voor tien paar Minions-pumps van Rupert Sanderson. De pumps komen van actrice Sandra Bullock, die de schoenen droeg tijdens de premiere van Minions. Sandra speelde zelf ook een rol in de populaire film; zij sprak de stem in van Scarlett Overkill.

De tien paar pumps leverden 38.000 euro op voor de organisatie Art + Practice, die zich inzetten voor de toegankelijkheid van kunst voor kinderen in de wijk Baldwin Hills in Los Angeles. Alsof dat nog niet genoeg was deed Sandra Bullock zelf ook nog een duit in het zakje. Zij verhoogde het bedrag naar maar liefst 75.000 euro. Dat is een behoorlijk bedrag voor tien paar pumps, die voor 825 dollar verkocht werden bij Selfridges. Daar zijn de pumps overigens niet meer verkrijgbaar.

Lees ook:Wat draagt Sandra Bullock
Lees ook:Dochter Alec Baldwin en Kim Basigner in stomende Sisley reclame
Lees ook:NOË pumps: 2 modellen, 20 kleuren
Lees ook:Peeptoe Pump voor Pink Ribbon
Lees ook:Lindsay Lohan: shoppen belangrijker dan afspraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>