Van Victoria’s Secret naar H&M: Doutzen is het gezicht van nieuwe lingeriecollectie H&M

Doutzen voor H&M

Doutzen Kroes heeft het afgelopen jaar dan wel afscheid genomen van het lingeriemerk Victoria’s Secret, dat betekent niet dat we Doutzen nooit weer in lingerie zullen zien. In RTL Late Night liet Doutzen al eens weten dat sinds de komst van haar twee kinderen Phyllon en Myllena Mae er zoveel veranderd is in haar leven, dat daar ook andere stappen bij horen. Blijkbaar is model staan voor de nieuwe lingeriecollectie van H&M daar één van. Helemaal niet minder sexy, maar wel beter passend bij de levensfase waar Doutzen nu in zit. In de nieuwe najaarscampagne is Doutzen te zien in verschillende setjes. Kernwoorden? Classy, bordeauxrood, simpel maar supersexy. Zoals we Doutzen kennen.

Lees ook:Doutzen Kroes maakt reclame voor Foute Kersttrui van Postcodeloterij
Lees ook:Doutzen Kroes gezicht van Douwe Egberts
Lees ook:Meest sexy reclame aller tijden
Lees ook:Bambi maakt reclame voor Stella McCartney
Lees ook:Filmpje: Dita von Teese in Wonderbra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>