River Island opent deuren in hartje Groningen

Groningen is een mooie modewinkel rijker! Voor de winkel River Island hoeven noorderlingen niet meer naar de Randstad, maar kan men vanaf volgende week ook in hartje Groningen terecht. River Island opent op 22 augustus de deuren aan de Herestraat, één van Groningens bekendste winkelstraten.

De kledingwinkel voor dames-, heren- en kinderkleding vestigt zich in een bijzonder pand. Het pand, waar voorheen MS Mode in gevestigd was, is één van de oudste panden in Groningen. In de winkel zijn nog elementen uit de dertiende eeuw zichtbaar. In het pand is grondig verbouwd, aangezien vorig jaar april een grote brand woedde in het pand.

In het openingsweekend van River Island zijn er allerlei activiteiten die zeer de moeite lonen. De eerste honderd mensen in de rij krijgen een voucher. Het is een verrassing welk bedrag deze voucher vertegenwoordigt, maar de waarde ligt tussen de 20 en 200 euro.

Lees ook:River Island winkel in Den Haag
Lees ook:Sunday Girl model voor River Island
Lees ook:River Island komt met grote maten-collectie
Lees ook:River Island opent nieuwe winkel in Rotterdam (Lijnbaan)
Lees ook:Brand in pand Primark en C&A Damrak Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>