Nieuw merk kinderkleding: Soft & Jolly

Nederland is een nieuw merk kinderkleding rijker: Soft & Jolly! Soft & Jolly is een hip nieuw merk voor meisjes vanaf drie jaar in de maten 98 tot en met 152. Soft & Jolly staat voor een pure collectie waarbij flink gemixt en gematcht mag worden. Soft & Jolly is een zusje van de bekende merken Ninni Vi en Mortenz. Het nieuwe merk onderscheidt zich door het minder sportieve uiterlijk, maar waar juist wordt gekozen voor ingetogenheid en puurheid.
Wat je allemaal kunt verwachten? Rokjes met all-over prints, tencel jurkjes en aansluitende shirts, gebreide fancy vestjes en lange fluffy bontbodywarmers, beenwarmers: allemaal items die de collectie een zacht uiterlijk geven.
Soft & Jolly ligt vanaf vandaag in de winkels. Kijk voor meer informatie en de verkoopadressen op: www.softandjolly.nl

Lees ook:Nieuwe zomercollectie Soft & Jolly in de winkels
Lees ook:Feestcollectie van Zeeman voor het hele gezin
Lees ook:Room Seven lanceert een sprookjesachtige najaarscollectie
Lees ook:Musjes.com presenteert zomerse Musjesmodels
Lees ook:Chaos and Order: kinderkleding voor creatieve kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>