Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend

Het merk is enorm populair onder ouders van kleine kinderen maar desondanks ging het bedrijf Lief! Lifestyle in mei dit jaar toch failliet. Het bedrijf had meerdere winkels, waarvan de winkel in Sliedrecht snel weer open ging. Vandaag werd bekend dat ook de outletwinkel in outletcentrum Bataviastad in Lelystad binnenkort weer open gaat. Op 1 september opent de winkel opnieuw de deuren. Volgens een woordvoerder van Lief! Lifestyle kan de winkel opnieuw geopend worden dankzij een doorstart. Lief! Lifestyle is tegenwoordig in handen van het Duitse Kids Fashion Group.

Lees ook:Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn
Lees ook:New Yorker komt naar Lelystad
Lees ook:Alle lief! producten onder één dak in Sliedrecht
Lees ook:Oger wil de Duitse markt op
Lees ook:Nieuwe winkel Lief! in Arnhem én Dubai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>