Bekijk de winterjassen van lief! lifestyle hier

De bladeren vallen alweer van de bomen, de regen valt met bakken uit de lucht en de eerste kastanjes kunnen weer worden gezocht. Juist, het is officieel herfst. De herfst is met uitstek dé periode om op zoek te gaan naar een winterjas, zowel voor de kleintjes als voor jezelf. Voor de kinderen is het niet alleen belangrijk om een winterjas uit te zoeken die er leuk uitziet, maar ook nog eens één die kwalitatief goed is. lief! lifestyle heeft pas haar wintercollectie gelanceerd en heeft maar liefst twintig verschillende soorten winterjassen verkrijgbaar van maat 62 tot en met 128. Prijzen variëren van €49,95 tot €79,95.

Warm erbij lopen in de winter

De collectie bestaat uit zowel kortere als langere modellen, van schattige babyjasjes tot stoere peuterjassen voor zowel jongens als meisjes. De kleuren zijn onder andere donkerblauw, legergroen en taupe, maar ook knalkleurtjes zoals fuchsiaroze en kobaltblauw. Er is veel aandacht besteed aan de details, zoals knoopjes in contrasterende kleuren en faux fur kraagjes. Er zijn zowel jassen met een leuk printje als effen jassen. De jassen zijn stuk voor stuk gevoerd zodat de kinderen er warm bij kunnen lopen tijdens een typische Hollandse winter.

De winterjassen zijn vanaf nu verkrijgbaar op de lief! lifestyle webshop en in de lief! conceptstore te Sliedrecht. Bekijk de rest van de winterjassen hier.

Lees ook:Lief! lifestyle presenteert winterjassen seizoen 2016/2017
Lees ook:Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn
Lees ook:Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend
Lees ook:Exclusieve lief! lifestyle items verkrijgbaar bij Kruidvat
Lees ook:The North Face is weer klaar voor de winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>