Nieuwe collectie Sweet Petit van Prénatal in de winkels

Prénatal heeft gisteren voor de vijfde keer een collectie gelanceerd van haar eigen newborn label: Sweet Petit by Prénatal. Deze limited edition kledinglijn kenmerkt zich door luxe in eenvoud. Stijlvol, vertederend en gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 tot en met 68).
In de collectie is gekozen voor twee lieve monstertjes die de collectie bepalen. Het is een verwijzing naar de speelse jaren ’90 comics trend. De monstertjes zijn als print op de shirtjes en kleine slingertjes als sign off printjes. Als teksten is gekozen voor “sweet love” en “petit life”. Verder zitten er grafische dessins voor jongens en meisjes in, beiden met een knipoog naar een monstervachtje. Qua kleuren is er gekozen voor rustige neutrale kleuren die de basis vormen, gecombineerd met trendkleuren van nu.
Sweet Petit by Prénatal is door het designteam van Prénatal ontworpen uit eigen ervaring als ouder en geïnspireerd door de alledaagse dingen. Speciaal voor deze collectie publiceerde Prénatal een online Sweet Petit lookbook. Prénatal brengt vier keer per seizoen een limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie met wisselende ontwerpinspiratie. De Sweet Petit by Prénatal collectie is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Lees ook:Prénatal lanceert alweer zevende collectie Sweet Petit by Prénatal
Lees ook:Japanse papiervouwkunst inspiratiebron voor Sweet Petit collectie van Prénatal
Lees ook:Nieuwe collectie Prénatal Sweet Petit voor baby’s met gevoel voor kunst
Lees ook:André van Duin en Irene Moors ontwerpen fopspeen
Lees ook:Chinese cultuur ontmoet Scandinavisch design bij IKEA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>