nOeser komt met Birds ‘n Bears Limited edition gift-box

Voor wie gek is op de Birds ‘n Bears collectie van nOeser is er goed nieuws: vanaf woensdag 21 oktober is er van deze vrolijke collectie een Limited Edition gift-set te koop. De Birds ’n Bears collectie van het nieuwe Nederlandse babykledingmerk nOeser is geinspireerd op de kinderfilm “Brother bear”. In de collectie zijn de mooiste prints met veertjes, vogels, beren en vissen te vinden, met in elke print een leuke knipoog.

De Limited edition gift-set bestaat uit een kadoverpakking met een longsleeve voorzien van een van de 5 nOeser prints en extra een bijpassende bandana slab die beide perfect te combineren is met bijvoorbeeld de baggy prants. De Limited edition gift-collectie is verkrijgbaar in maat 50-56 t/m 86-92. Een gift-set bevat een longsleeve en een bandana slab voor € 27,95 en is verkrijgbaar bij noeser.eu

Lees ook:Babykleertjes van nOeser hebben thema ‘Once upon a time’
Lees ook:Bibetta brengt neopreen slabber uit in nieuwe kleuren
Lees ook:Boeken voor de jongste Angry Birds fans
Lees ook:Limited Edition zonnebrillen van Lacoste
Lees ook:IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>