Nieuwe wintercollectie lief! lifestyle nu verkrijgbaar

Met een babydochtertje van drie maanden oud in huis kunnen ook wij er niet omheen: lief! Ons dochtertje heeft verschillende rompertjes, truitjes en broekjes van dit baby- en kinderkledingmerk in de kast en wij zijn overwegend enthousiast! De kleertjes zijn namelijk van goede kwaliteit, zien er ontzettend schattig uit en vallen op! Maar, mevrouw groeit als kool en heeft met name zomeritems in de kast liggen. Hoog tijd dus voor de nieuwe wintercollectie van lief! lifestyle! De eerste items van deze wintercollectie zijn nu verkrijgbaar. De collectie bestaat ook dit seizoen uit de leukste sweaters, schattige jurkjes en broekjes die lekker zitten.

Voor het eerst zijn er niet alleen maar items verkrijgbaar voor de allerkleinsten, maar kunnen ook kinderen in de maten 86 tot en met 116 zich kleden in items van lief! Uiteraard zijn er nog altijd baby-items in de maten 56 tot en met 80.

Er kan volop gemixt en gematcht worden met de nieuwe collectie. De nieuwe wintercollectie is vanaf nu verkrijgbaar op de lief! lifestyle webshop en in de lief! conceptstore te Sliedrecht.

Lees ook:Stoere breisels in wintercollectie voor newborns van Tuuf’s World
Lees ook:Exclusieve lief! lifestyle items verkrijgbaar bij Kruidvat
Lees ook:Lief! lifestyle presenteert winterjassen seizoen 2016/2017
Lees ook:Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn
Lees ook:Bekijk de winterjassen van lief! lifestyle hier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>