Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn

Schrik niet als je binnenkort in Duitsland kinderen ziet rondlopen met kleding van het merk lief! lifestyle. Morgen wordt er namelijk in Berlijn een flagshipstore van het Nederlandse merk lief! lifestyle geopend. De afgelopen tijd is het team van lief! druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de opening van de winkel in het Mall of Berlin. Inmiddels is de winkel bijna klaar voor de opening van morgen, 6 november. lief! lifestyle heeft er zin in, zo laten zij weten op hun Instagram-account. ‘Wij kunnen niet wachten om onze eerste Duitse klanten te mogen verwelkomen en we hopen uiteraard dat we hier in Berlijn binnenkort ook veel Hollandse lief fans gaan zien: ‘Tschüss!’

In mei van dit jaar werd lief! lifestyle nog failliet verklaard, maar met behulp van het Duitse kindermodebedrijf Kids Fashion Group kon er een doorstart worden gemaakt. De keuze voor een nieuwe winkel in de Duitse hoofdstad is dan ook geen verrassing!

Lees ook:Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend
Lees ook:Nieuwe winkel Lief! in Arnhem én Dubai
Lees ook:UGG nu ook naar Rotterdam
Lees ook:Exclusieve lief! lifestyle items verkrijgbaar bij Kruidvat
Lees ook:Nieuwe wintercollectie lief! lifestyle nu verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>