Foto’s van de ASOS Bridal Collection

Het is dat ik al getrouwd ben, maar anders dan wist ik het wel! De Britse webshop ASOS lanceert voor het eerst een bridal-collectie met hele betaalbare bruidsjurken. De smoes dat trouwen duur is gaat met deze jurken niet meer op! Vorige week werd het nieuws over de bridal-collectie bekend, en nu zijn er ook beelden van de achttien jurken met prijzen variërend tussen de 85 en 357 euro. En de meeste jurken zijn prachtig! De jurken zijn te koop vanaf eind maart. Hieronder vind je een selectie van de jurken die ik erg mooi vind. Klik voor alle beelden hier.

Lees ook:H&M komt met duurzame trouwjurken voor duurzame bruidjes
Lees ook:Daphne Deckers leeft zich uit bij Etos
Lees ook:Wereld Yoga Dag: inspiratie voor trendy kleding
Lees ook:Droomjurken van Dressire verkrijgbaar bij V&D
Lees ook:Nieuwe Rihanna collectie 12 september bij River Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>