Kerstcollectie Mart Visser voor V&D nu verkrijgbaar

Mart Visser werkt al langere tijd samen met V&D. Zo ontwierp de couturier onlangs een herfstcollectie voor het warenhuis, en heeft hij ook voor het eerst een kindercollectie ontworpen voor de V&D. Daarnaast heeft Mart Visser voor V&D een kerstcollectie ontworpen met hele mooie items, ook voor vrouwen met grote maten! Mart Visser liet onlangs weten dat de collectie een echt couturegevoel heeft, vanwege de glansrijke materialen en het vrouwelijke silhouet. De kerstitems zijn inmiddels zowel online als in de warenhuizen verkrijgbaar. Ons favoriete item? Deze:

Dit jurkje is ook verkrijgbaar speciaal voor dames met een wat grotere maat:

Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>