Partycollectie schoenen van Sylvie Meis bij vanHaren

Met de feestdagen in het vooruitzicht is eind november hét perfecte moment voor schoenenketen vanHaren om een feestcollectie in samenwerking met Sylvie Meis te lanceren. Sylvie Meis showde in Hamburg vandaag de collectie. In de collectie vind je van pumps tot sexy peeptoes tot high heels in metallic-look. In totaal heeft de collectie van ‘La Meis’ en vanHaren 19 modellen. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf 24 november, morgen dus! Alle schoenen zijn exclusief verkrijgbaar in alle vanHaren winkels en op vanharen.nl. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf 24,90.

Sylvie’s vanHaren partycollectie is voorzien van veel details zoals strass, kant en metallics. Trendkleuren zwart, zilver en roségoud spelen de hoofdrol in deze collectie. Het zijn een stel prachtige schoenen, maar helaas alleen geschikt voor dames die kunnen lopen op hakken van acht centimeter en hoger..

Lees ook:‘Sylvie Swim Collection’ laatste collectie voor Hunkemöller
Lees ook:Schoenen van vanHaren ook op wehkamp.nl
Lees ook:Sylvie Meis showt de nieuwste Hunkemöller badmode
Lees ook:Sylvie Meis al klaar voor kerst
Lees ook:Hunkemöller lanceert sportcollectie HKMX met Sylvie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>