Feestcollectie van Zeeman voor het hele gezin

November loopt ten einde, tijd om na te gaan denken over je outfit voor de feestdagen! Zeeman heeft een partycollectie gelanceerd voor het hele gezin en die collectie is om te smullen! Voor de allerkleinsten – maat 50 tot en met 68 – zijn er mooie rompertjes met smoking-print voor de jongens en lieve jurkjes in wit of roze voor de meisjes. Ook zijn er speciale feestslabbetjes ontworpen om lekker te kunnen knoeien tijdens het eerste kerstdiner.

Voor meisjes tot en met maat 86 zijn er feestelijke rokjes van tule met glitters die gecombineerd kunnen worden met shirts met kerstprints en mooie vestjes. Ook zijn er mooie feestjurkjes. Voor jongens zijn er shirts met bretels-prints; lekker feestelijk!

De collectie tot en met maat 128 bestaat uit mooie broekjes en warme truien in stoer blauw en grijs voor jongens. Ook zijn er shirts voorzien van grappige kerstprints. Voor de meisjes: jurkjes van kant en tule en superzachte vestjes!

Voor de tieners zijn er hippe jurkjes met pailletten en jumpsuits met glitters. Voor de jonge mannen heeft Zeeman stoere shirts in zwart of zeeblauw met gouden metallic prints gecombineerd met een mooie denim jeans. Liever op chique? Kies dan voor een giletje met een overhemd!

De partycollectie is zowel in de winkel als online verkrijgbaar.

Lees ook:Zeeman presenteert kerstcollectie
Lees ook:Zeeman komt met oranje T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Kindercollectie zomer 2013 Primark nu in de winkel (foto’s!)
Lees ook:Wintercollectie voor tieners van Zeeman: sportief en stoer
Lees ook:Chaos and Order: kinderkleding voor creatieve kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>