Prachtige collectie voor de feestdagen van L.K.Bennett

Heb je nog een paar centen over deze maand en wil je die gaan besteden aan een mooie feestelijke outfit? Denk dan eens aan de nieuwe collectie van het Britse modelabel L.K.Bennett! Deze collectie is helemaal gericht op de feestdagen, maar wie zegt dat het niet iedere dag feest mag zijn met zulke items?

Voor de feestdagencollectie is er onder andere gekozen voor dieprode kleuren en metallic looks. Prachtige high heels onder een stijlvolle lederen rok, een prachtige groene jurk of juist een bordeauxrode jurk? Er valt behoorlijk te mixen en te matchen met deze collectie! Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor een item dat gekenmerkt wordt door vrouwelijkheid en stijl met opvallende kleuren. De collectie is niet goedkoop, voor een mooie jurk betaal je rond de 450 euro. De collectie van L.K.Bennett is te koop bij de shop-in-shop van de Bijenkorf in Amsterdam en online via www.debijenkorf.nl en www.lkbennett.com. Hieronder vind je een aantal beauty’s uit de collectie:

Lees ook:Panter- en slangenprints in de herfst en winter
Lees ook:L.K.Bennett lente/voorjaar collectie 2013: elegant en stijlvol
Lees ook:L.K.Bennett opent shop-in-shops in Bijenkorf
Lees ook:Late night out with L.K. Bennett
Lees ook:Pretty in pastel pink met BY-BAR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>