Foute Kersttruien ongekend populair deze winter

Oei, de meningen zijn wat verdeeld over wanneer het nou precies Foute Kersttruiendag 2015 is. De één noemt vrijdag 11 december, de ander vrijdag 18 december. Mij maakt het niet uit, wat mij betreft is heel december Foute Kersttruienmaand!

Populariteit Foute Kersttrui groeit

Kersttrui.net meldt 11 december als Foute Kersttruiendag 2015. Zij constateren ook een enorme groei in de populariteit van de Foute Kersttrui. In de aanloop naar Foute Kersttruiendag laat hun website een sterk stijgende lijn zien in het verkeer op de website. Inmiddels zijn er dagelijks ruim 2500 unieke bezoekers op de website.

Foute Kersttruien uitverkocht?

Kersttrui.net waarschuwt liefhebbers van de kersttruien ervoor dat zij misschien wel te laat zijn met de aanschaf van een mooie trui. De verkoop van de kersttruien loopt storm. Rendieren met lichtgevende neus, dikke kerstmannen, kerstballen en -slingers; ze gaan als warme broodjes over de toonbank.

Ugly Christmas Sweater Run

De populariteit van de Foute Kersttrui is ook te zien aan het aantal Foute Kersttrui-borrels en -feesten. In het Vondelpark is er op 19 december zelfs een Ugly Christmas Sweater Run!

Kersttrui.net heeft de laatste dagen veel meldingen gekregen van bezoekers over dat hun maat bij verschillende winkels al is uitverkocht.

Lees ook:Ik draag een Foute Kersttrui op Ugly Christmas Sweater Day
Lees ook:Foute kersttruien bij Action voor 7,95
Lees ook:Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99
Lees ook:Dit is ‘m: de foute HEMA Worsttrui voor de kerst!
Lees ook:Designcollectief MOAM voor HEMA: foute rookworsten-kersttrui!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>