Sale! In welke Europese steden is wanneer uitverkoop?

In Nederland lijkt het wel eens of er altijd wel ergens uitverkoop is. De letters SALE prijken altijd wel ergens in de etalages. In het buitenland zijn er vaak afspraken over wanneer de uitverkoop start en eindigt. Als je een weekendje naar het buitenland wil om te gaan shoppen, is het dan ook handig om te weten wanneer er waar precies sale/solden is. Shoppen.blog.nl zet een aantal leuke shopsteden op een rij en vertelt je precies wanneer de wintersale daar start en eindigt!

Sale in Berlijn

Berlijn is een heerlijke stad om te gaan shoppen! Berlijn is een stad met voor ieder wat wils. Of je nou een groot liefhebber bent van vintage of juist van high fashion, in Berlijn kun je altijd terecht. Wist je dat het in Berlijn in verschillende vintagewinkeltjes ook mogelijk is om per kilo af te rekenen? Zelf ben ik ook in Berlijn geweest om te shoppen, het artikel daarover vind je hier. De sale is Berlijn begint op 25 januari 2016 en duurt tot 7 februari 2016.

Sale in Kopenhagen

Dol op Scandinavische mode of Scandinavisch design maar wil je niet té ver weg? Dan is een stedentrip Kopenhagen een goed idee! In de hoofdstad van Denemarken begint de sale al in het laatste weekend van december en duurt vervolgens de hele maand januari. De sale eindigt begin februari.

Sale in Barcelona

Kortingen die vaak beginnen bij zo’n 45% en wel kunnen oplopen tot wel 70%? Dan moet je in Barcelona zijn! Zelf ben ik ook in Barcelona geweest, mijn ervaringen daarover lees je hier. De sale in Barcelona begint op 7 januari 2016. De sale duurt in Barcelona een flinke tijd, deze is pas op 28 februari 2016 ten einde.

Sale in Antwerpen

De sale in Antwerpen, ook wel wintersolden genoemd, begint dit jaar op zaterdag 2 januari 2016. Normaliter begint wintersolden op de derde januari, maar dat valt dit jaar op een zondag dus mag er bij wijze van uitzondering een dag eerder met de uitverkoop begonnen worden. Wintersolden eindigt op zondag 31 januari 2016.

Sale in Parijs

Sale in Parijs duurt maar liefst zes weken, dus zes weekenden waarin je de Thalys of het vliegtuig kunt pakken om eens lekker te gaan shoppen. De sale begint op 6 januari 2016 en duurt tot 16 februari 2016.

Sale in London

Sale in London begint al direct na de kerstdagen, dus op 27 december. In de periode tussen kerst en oud & nieuw kun je profiteren van flinke kortingen. De sale in de Engelse hoofdstad duurt vervolgens nog een maand.

Lees ook:Berlijn heeft meeste kerstmarkten
Lees ook:Wintersolden starten; shoptrips Antwerpen, Brugge, Brussel
Lees ook:Eindejaarsuitkering? Op naar wintersolden in België
Lees ook:Sale shoppen in Londen
Lees ook:De wereld rond met United Colors of Benetton Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>