Ik draag een Foute Kersttrui op Ugly Christmas Sweater Day

In Amerika is het vandaag Ugly Christmas Sweater Day! Vorige week beleefde Nederland al een bescheiden versie van de Foute Kersttruiendag, die met een flink aantal Foute Kersttruien-borrels en -feestjes werd gevierd. In Amerika bestaat deze dag al wat langer, en wordt er op deze dag flink uitgepakt. Hoe fouter hoe beter, is het motto!

Make the world better with a sweater

Ugly Christmas Sweater Day dient ook nog een goed doel: Save the Children. Iedereen die een Foute Kersttrui draagt op Ugly Christmas Sweater Day wordt gevraagd een bedrag te doneren aan Save the Children. Onder het motto ‘Make the world better with a sweater’ wordt op die manier veel geld ingezameld voor het goede doel.

Goedkope Foute Kersttruien

De laatste tijd zijn er in Nederland verrassend veel Foute Kersttruien op de markt gekomen en daar zitten prachtexemplaren bij! Een tijdje geleden schreef ik over de Foute Kersttruien van de Lidl die een stuk leuker én ook nog eens een stuk goedkoper waren dan de kersttruien die ik pas daarvoor had aangeschaft. Voor slechts een tientje kon je bij verschillende filialen van Lidl een Foute Kersttrui kopen, zowel voor heren, dames als kinderen. Dit bericht bleef niet onopgemerkt, want het bericht is inmiddels goed voor meer dan 5700 views! Ook bij medewerkers van Lidl Nederland kwam het bericht onder ogen, en dat leverde mij wat leuks op: Lidl vond het stiekem erg leuk dat ik schreef dat ik hun truien leuker vond dan de (duurdere) truien die ik al had gekocht. Om mij te verrassen stuurden ze me twee Foute Kersttruien op. Eén voor mezelf, en één voor mijn man!

De Foute Kersttrui die ik kreeg voor Henk!

Of het vandaag in Nederland nou wel of niet Foute Kersttruiendag is, ik draag vandaag de fantastische Foute Kersttrui van de Lidl met daarop een pinguïn in de sneeuw!

 

Wat vind jij van de Foute Kersttruien-trend? Ben je, net als ik, dol op deze trend, of kan je niet wachten tot de kerstdagen voorbij zijn en iedereen weer een beetje ‘normaal’ gaat doen?

Lees ook:Foute Kersttruien ongekend populair deze winter
Lees ook:Vanaf donderdag foute kersttruien bij Lidl voor 9,99
Lees ook:Foute kersttruien bij Action voor 7,95
Lees ook:Doutzen Kroes maakt reclame voor Foute Kersttrui van Postcodeloterij
Lees ook:Dit is ‘m: de foute HEMA Worsttrui voor de kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>