Sportieve en opvallend, de nieuwe zomercollectie van Naturino

Op zoek naar een stel kekke stappers voor je kinderen voor tijdens het voorjaar en de zomer? Neem dan zeker eens een kijkje in de nieuwe zomercollectie van Naturino. Sportief en opvallend zijn de steekwoorden die de nieuwe collectie omschrijven. Knalroze gecombineerd met zwart of juist met neongeel; het kan allemaal!

De nieuwe collectie van Naturino is geïnspireerd door verschillende sporttrends. Voor de meiden zijn de sportieve sneakers voorzien van een beetje glitter en tevens zijn er sneakers met kleurige bloemenprints. Voor de jongens zijn er stoere felle en donkerblauwe sneakers. Leer en stof wordt gecombineerd voor een stoer uiterlijk.

Nieuw bij de kinderschoenen van Naturino zijn de zolen. De zolen zijn ultra-zacht, waardoor je extra lekker rondstapt! Kijk voor verkoopinformatie op www.naturino.com.

Lees ook:Colour blocking in de tweede versnelling aldus s.Oliver
Lees ook:Kleurrijk de zomer in met Scapino
Lees ook:Zomercollectie van Develab heeft thema ‘We are connected’
Lees ook:Sneakers kunnen hele jaar; zeker met bijpassende tas
Lees ook:Feestcollectie van Zeeman voor het hele gezin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>