Zomercollectie van Develab heeft thema ‘We are connected’

Een bijzonder thema voor de zomercollectie van het schoenenmerk Develab: We are connected. In de collectie staan persoonlijke identiteit en verbondenheid centraal. Daarvoor worden opvallende kleuren en gave prints gebruikt. Herkenbaar Develab, maar met een frisse en vernieuwende twist!
In het stoere deelthema ‘Too cool for school’ zijn er voor zowel de kleine jongens als meiden sneakers in gave kleuren. Ook sandalen die schoolpleinproof zijn zitten in de collectie. Daarnaast zijn er de deelthema’s ‘Birds of Prey’ met veel natuurlijke invloeden en ‘Beachside Boulevard’ dat het strandgevoel oproept bij de drager van de schoentjes.
De schoentjes zijn er om mee op te vallen. Het merk Develab staat bekend om het gebruik van mooie materialen en een liefde voor details zoals veren, franjes, ruches en perforaties. De stoere sneakers hebben opdrukken en prints die zowel de eigenwijze meiden als avontuurlijke jongens aan zullen spreken. Er is een herkenbare Develab-pijl en er zijn tekens als de hashtag die steeds terugkomen in de collectie. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.develab.nl 

Lees ook:Wintercollectie kinderschoenen Develab geïnspireerd door Wilde Westen
Lees ook:Najaarscollectie hippe kinderschoenen van Develab
Lees ook:Develab is MIXIN’ IT UP!
Lees ook:Kindercollectie zomer 2013 Primark nu in de winkel (foto’s!)
Lees ook:Bo-Bell lanceert vrolijke zomercollectie kinderschoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>