Prénatal lanceert alweer zevende collectie Sweet Petit by Prénatal

Prénatal lanceert alweer voor de zevende keer een collectie van haar eigen newborn label: Sweet Petit by Prénatal. Deze limited edition kledinglijn kenmerkt zich door luxe in eenvoud en is gemaakt door de allerkleinsten (maat 50 tot en met 68).

De nieuwe collectie is geïnspireerd door het gevoel van dauwdruppels in de vroege zomerochtend. In de ‘drops of love’-collectie zijn de dessins opgebouwd uit dauwdruppels. Voor de meisjes in verschillende pasteltinten en voor jongetjes zijn deze vertaald naar een ruiten dessin. De artworks met vogels en vissen zijn opgebouwd uit ruiten en druppels, in verfijnde aquarel en tonale prints.

De musthaves van deze collectie zijn een gebreid vestje met druppel dessin voor girls en gebreid pakje met ruit dessin voor boys. 

Sweet Petit by Prénatal is door het designteam van Prénatal ontworpen uit eigen ervaring als ouders en geïnspireerd door de alledaagse dingen, geraakt door het geluk van al die kleine momenten. “Zo trots als we zijn op onze allerkleinsten, is ieder ontwerp naar een van jullie eigen kleintjes vernoemd.’’

Lees ook:Nieuwe collectie Sweet Petit van Prénatal in de winkels
Lees ook:Japanse papiervouwkunst inspiratiebron voor Sweet Petit collectie van Prénatal
Lees ook:Nieuwe collectie Prénatal Sweet Petit voor baby’s met gevoel voor kunst
Lees ook:Babyshower organiseren? Hup, naar Prénatal!
Lees ook:Ontdek de najaarscollectie van Anecdote

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>