XXL-kleding bij Zara dankzij petitie Spaans meisje

Het is leuk shoppen bij Zara. Tenzij je maatje XXL hebt, want dat biedt de Spaanse kledingketen nauwelijks aan. Dat vond een Spaans meisje zo belachelijk, dat ze een petitie startte om Zara te dwingen grotere maten te gaan produceren. De 19-jarige kwam er achter dat Zara in de webshop bijna geen kleding verkoopt groter dan maat L, en dat de winkel zelfs niet groter produceert dan maat XL.

De petitie van het meisje werd maar liefst 100.000 keer ondertekend, en dat is voor Zara reden om toch XXL-kleding te gaan produceren. De eerste blouse in maat 48, die de kledingwinkel als een soort pilot aanbood, is inmiddels al uitverkocht.

Lees ook:Al 18.000 steunbetuigingen voor Winkelrust
Lees ook:Iedereen wil Zara-jurkje van prinses Alexia
Lees ook:Zara is de grootste
Lees ook:Er kan nog altijd meer bij
Lees ook:Jett Rebel weggestuurd bij pashokjes Zara Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>