Wintercollectie stoer kindermerk B.Nosy

Terwijl de mussen van het dak vallen druppelen de eerste persberichten over de najaarsmode en wintercollecties inmiddels binnen op de redactie. Omdat het nooit te laat is om fijne modenieuwtjes te delen vertel ik je alvast graag meer over de nieuwe collecties! De wintercollectie van het kindermerk B.Nosy is een hele stoere collectie voor jongens en meisjes. Kom je dit najaar een ontzettend stoere jongen in een waanzinnige jogg-denim tegen? Of een meisje in een te gekke winterjas? Dan is de kans groot dat ze B.Nosy dragen! Hét merk waar je deze winter de absolute show mee gaat stelen.

Girl-like collectie, vol speelse prints!

De wintercollectie van B.Nosy brengt voor de meisjes een unieke look door gebruik te maken van subtiele paillettentapes en glitters. Een beetje glamour, een beetje blingbling in een goede mix met speelse en vrolijke prints. Zoals je mag verwachten van de B.Nosy-collectie is ook deze lijn weer lekker vrolijk en ook wel een beetje gek. Want wat dacht je van rendieren op je kleding? Goed te combineren met grote stippen en geometrische vormen.

B.Nosy brengt volop jurkjes, stoere rokjes en bijpassende shirts. Of je nou voor een echte meisjesachtige look gaat of meer van stoer houdt; het kan allemaal. De accessoires maken het daarbij helemaal af; sjaals, collen en beenwarmers, je hoeft het in elk geval niet koud te hebben. Zeker niet met de winterjassen van dit gave merk. Voor de feestdagen heeft B.Nosy een speciale feestdagen-jurk ontworpen, die tijd kan nu al niet meer stuk!

Gekke dieren, voor stoere jongens!
Voor kleine jongetjes en wat grotere mannen, stoere geometrische vormen en gekke dieren op de verschillende items. De collectie heeft deze winter diverse wassingen, details en prints, waarmee je je toffe winterlook helemaal compleet maakt. Het moet natuurlijk wel lekker zitten, daarom veel jogg-denims met de meest comfortabele fittings die je je maar kunt bedenken. En krijg je het ondanks het vele spelen toch koud, dan sla je een sjaal van B.Nosy om!

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op B-Nosy.com

Lees ook:Stoere breisels in wintercollectie voor newborns van Tuuf’s World
Lees ook:Primark herencollectie winter 2013/2014
Lees ook:Op naar een hippe en warme winter met Primark
Lees ook:Wintercollectie voor tieners van Zeeman: sportief en stoer
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Room Seven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>