Najaarscollectie hippe kinderschoenen van Develab

Kon je gisteren al lezen over de nieuwste wintermode voor kinderen, kun je vandaag lezen over de nieuwste schoenmode voor in de winterperiode! Dit najaar gaat Develab verder dan ooit. Het kinderschoenenmerk gaat naar de maan! Het thema van de Develab collectie voor najaar en winter 2016 is Moonwalker. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken. Sportief en modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar ook verrassend en vernieuwend.

De nieuwe Develab collectie draait om fun en function. Veel materialen en modellen zijn voor zowel de winter als de zomer geschikt. Denk aan sportieve sneakers en vintage look booties. De schoenen staan bovendien bol van de contrasten. Gladde materialen zijn gecombineerd met textuur, ingenieuze patronen met rust en cleanheid. De belangrijkste kleuren die terugkomen in de collectie zijn zwart, grijs, blauw, burgundy, groen en verschillende tinten bruin. Een galactisch geheel!

Develab wil zich onderscheiden, anders zijn dan de rest. Ook deze winter kunnen Develab kids rekenen op schoenen met een hoogwaardige afwerking en veel bijzondere details. Schoenen met opvallend gevlochten leer, een ruige slangenprint of juist girly kantpatronen. Ook spacy bewerkingen als fade out prints, laser en studs ontbreken niet.

Lees ook:Wintercollectie kinderschoenen Develab geïnspireerd door Wilde Westen
Lees ook:Develab is MIXIN’ IT UP!
Lees ook:Zomercollectie van Develab heeft thema ‘We are connected’
Lees ook:Clarks Originals begin augustus verkrijgbaar bij WE Fashion
Lees ook:Modieuze en comfortabele schoenen voor heren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>