Nieuwe wintercollectie Room Seven

Het houdt maar niet op met nieuwtjes over de mode van het aankomende winterseizoen. Een hippe winter voor ieder kind? Geen probleem! Met de kersverse items van Room Seven gaan alle kinderen een prachtig seizoen tegemoet. Het creatieve merk brengt een gloednieuwe wintercollectie uit waar elk kind blij van wordt. Warm én hip blijven met kwalitatieve items die creativiteit uitstralen: dat is het doel. En daarin is Room Seven wederom geslaagd!

Fleur het koudste seizoen van het jaar op met de vrolijke items van Room Seven. Unieke motieven en een fleurig tintje maken de winter trendy en speels. Combineer prachtig vallende jurkjes met gestreepte of gestippelde maillots om leven in de brouwerij te brengen. Of creëer een warme en trendy outfit met een kleurrijk vest en een rokje met een speels motief. Room Seven biedt je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Kwaliteit loopt als een rode draad door de collectie. En natuurlijk zitten de items van Room Seven als gegoten. Zodat ieder kind ook in de winter zorgeloos op pad kan gaan!


Na heerlijk te hebben rondgerend in modieuze items kunnen kinderen even tot rust komen op de originele kussens van Room Seven. De prachtige designs misstaan in geen enkele kinderkamer! Naar school gaan wordt extra leuk met een mooie rugzak van Room Seven. Het kleurrijke en unieke motiefje zal niet onopgemerkt blijven! Is het buiten ijzig koud? Een mooie gelegenheid om de schitterende sjaals van Room Seven om te doen. Deze houden kinderen warm en maken elke outfit compleet.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op RoomSeven.com

Lees ook:Winterse wandeling zonder koude voeten
Lees ook:Op naar een hippe en warme winter met Primark
Lees ook:Musthaves van Dolcis en geheel vernieuwde tassenlijn
Lees ook:Oger opent webshop met kleding, schoenen en accessoires
Lees ook:DUO opent nieuwe Fitting Room in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>