H&M x Kenzo: de eerste beelden

Fashionista’s all over the world keken reikhalzend uit naar de dag waarop H&M de eerste beelden van hun collectie in samenwerking met gastdesigner Kenzo zouden laten zien. Vandaag was die dag. H&M bracht drie beelden naar buiten via Instagram, die een voorproefje geven van de gehele collectie. De items op deze foto’s zijn speels en krachtig, maar niet bepaald ‘wearable’. Even afwachten dus hoe de rest van de collectie er uit komt te zien. De hele collectie van H&M x Kenzo is vanaf 3 november te koop bij 250 winkels wereldwijd. Ook zijn de items online verkrijgbaar.

H&M x Kenzo H&M x Kenzo H&M x Kenzo

Lees ook:Op reis met Kenzo
Lees ook:David Beckham showt zijn H&M ondergoed
Lees ook:Amsterdam in bloei
Lees ook:Amber Valetta gezicht van H&M Conscious-collecties
Lees ook:Foto met David Beckham in H&M Amsterdam en Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>