Beestachtig leuke wintercollectie van LoveStation22

Ben je gek op dieren? Dan is de nieuwe wintercollectie van LoveStation22 helemaal iets voor jouw kind. Super hip en beestachtig leuk! Of je nou gek bent op panda’s, ijsberen, koala’s, tijgers, leeuwenwelpjes, pinguins, orka’s, tropische vissen of desnoods een stinkdier: dit gave en piepjonge Nederlandse merk heeft het allemaal op de kleding staan.

De kleuren voor de nieuwe collectie zijn vrolijk en tegelijk ook echt winters. Een felle blauw, gecombineerd met de welbekende zwart witte strepen. En gemêleerde breisels, in zwart en in jeans blauw. Maar ook zwart met wit en roze en gemengde blauwtinten met een brons accent. Verder nog mint met een winterse turquoise en grijs met een accent van limegroen.

LoveStation22 is hip, betaalbaar, exclusief én in beperkte oplage geproduceerd. In de maanden juli, augustus en september worden de winkels voortdurend aangevuld met nieuwe items. De prijzen van deze collectie zijn heel vriendelijk: jurkjes kosten bijvoorbeeld tussen de € 29,95 tot € 39,95.

Want LoveStation22 doneert – samen met haar winkeliers – voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het WNF. Ieder seizoen wordt hiervoor een specifiek project benoemd. Voor winter 2016 wordt dit bekendgemaakt via Facebook.

Lees ook:Vrolijke kinderkleding van LoveStation22 van organisch katoen
Lees ook:Cabaretière Madelijne Kool schrijft voorleesboek Robins Wonderlijke Reis naar Lovestation22
Lees ook:Hunkemöller heeft oog voor detail
Lees ook:Havaianas slippers bij Kruidvat
Lees ook:Stoere breisels in wintercollectie voor newborns van Tuuf’s World

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>