Heineken viert Koningsdag in W-hals shirt

In het kader van ‘je moet toch wat nu Nederland niet door is naar het EK’ brengt bierbrouwer Heineken het W-hals shirt op de markt waarin je als een baas Koningsdag kunt gaan vieren. ‘Hiermee zie je er echt uit als een koning!’ laat Heineken weten op de website van de brouwerij.

W-hals shirt

Het shirt is voorzien van een unieke w-hals, een knipoog naar de W van Willem-Alexander. De hals heeft de kleuren van de Nederlandse vlag. Het W-hals shirt is afgewerkt met meerdere oranje elementen, die volgens Heineken bijdragen aan het koninklijke gevoel. Op de mouw staat een gouden kroon om de arm en daarnaast pronkt er een speciale feestrang op de schouders. Op de rug staat ‘Koning!’.

Gratis bij een 8-pack

Het Heineken W-hals shirt is vanaf deze week bij een 8-pack Heineken bij Albert Heijn verkrijgbaar. Volgende week krijg je bij geselecteerde horecabedrijven het shirt gratis wanneer je een rondje van 5 glazen bier besteld. Op=op.

Heineken bracht al eerder oranje t-shirts uit, maar dan in het kader van de voetbalkampioenschappen. Ken je bijvoorbeeld de rugnummer-shirts uit 2012 nog? Of het Samba-shirt uit 2014?

Lees ook:Heineken EK Rugnummer-shirts vanaf vandaag verkrijgbaar
Lees ook:Heineken Rugnummer-shirt: Als één team achter Oranje
Lees ook:Moedig oranje aan in je CATchy Holland shirt
Lees ook:Zeeman komt met oranje T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Tip voor Vaderdag: Ontwerp je eigen fles (+ filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>