Zeeman presenteert kerstcollectie

Vind jij de decembermaand ook zo leuk, maar ook zo ontzettend duur? Er leuk uit zien tijdens de kerst hoeft niet heel duur te zijn. Ook de kinderen in het nieuw steken kan al voor minder dan een paar tientjes. Zeeman presenteert alvast de kerstcollectie voor de kinderen, met een aantal hele feestelijke outfits.

Newborn
Voor de allerkleinsten heeft Zeeman een feestelijke collectie in elkaar geknutseld waarbij ook is gekeken naar het hoge comfort van de kleding. Het moet gemakkelijk zijn, lekker liggen, zacht zijn maar toch ook feestelijk. Dat is gelukt met verschillende gave kerstprints.

Baby
Glitterend het nieuwe jaar in hoor ik je denken. Dat is iets dat elk meisje wel ziet zitten toch? Het kan perfect met deze kerstcollectie van mooie kerstjurkjes en tule rokjes. Voor de jongens zijn er chique truien met kerstprint en zelfs overhemden met strik!

Kids
Het is maar goed dat de feestdagen niet op 1 dag worden gevierd. Met deze collectie kun je elke dag zelf bepalen voor welke look je gaat. Ga je voor netjes dan kiezen de jongens een mooi overhemd en een nette zwarte broek. Mag het wat losser en grappiger? Dan zijn er dit najaar ook hele leuke t-shirts met grappige kerstprints. Voor de meiden is het thema ’Sparkle and Shine’ van toepassing want hoe meer glitter hoe feestelijker de sfeer! Dat zie je terug in schattiger jurkjes met glitters en tule rokjes. Donkerpaars, zwart en roomwit voeren de boventoon.

Teens
Met de hele familie aan tafel? Dat kan nog wel eens een saaie aangelegenheid worden…Niet voor de tieners die in deze outfits ten tonele verschijnen hoor. Zij stelen de show met voor jongens nette truien, t-shirts met kerstprint of een overhemd met strik. Zwart, grijs en donkerblauw voeren de boventoon en geven de collectie een zeer elegante feel. De meiden vallen op met glamour! Het licht van de kerstboom weerkaatst in de honderden pailletten op deze prachtige jurken. Ga je voor iets stoerder? Dan straal je in een jumpsuit met glitter.

Ook voor dames/moeders
Moet jij een vijfgangendiner verzorgen of mag je heerlijk luxe ergens aanschuiven? Zelfs als je helemaal niets onderneemt tijdens de feestdagen staan de dames er prachtig op dit jaar. Diepe kleuren als warm rood, donkerblauw en zwart zorgen samen met de bijzondere samenstelling aan stoffen voor een feestelijk en elegante collectie. Glans, glitter en kant zorgen voor variatie zodat er voor elke feestelijke dag iets moois voor je tussen zit. Die glamour-uitstraling willen we toch allemaal af en toe?

De kerstcollectie is verkrijgbaar vanaf week 47.

Lees ook:Feestcollectie van Zeeman voor het hele gezin
Lees ook:Wintercollectie voor tieners van Zeeman: sportief en stoer
Lees ook:Yolanthe is al in de kerststemming
Lees ook:Didi Girls X-Mas Collection 2013: Meet the Romanovs
Lees ook:Addy van den Krommenacker: feestelijke must haves Steps

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>