Kijk gedownloade series eenvoudig op je TV

De snelstgroeiende manier om TV te kijken is ‘video on demand’. Kortom, TV kijken wanneer jij wilt. Het gebruik van Uitzending Gemist groeit al jaren. Diensten als Netflix zijn populair en bieden je eenvoudig toegang tot de meest populaire films en series als Homeland en House of Cards. Ook films waarvoor je vroeger naar de videotheek ging, kun je nu eenvoudig via het internet huren.

Maar voor die luxe heb je wel internet nodig. Dus het kan via je computer, tablet of mobiel, maar dit zijn niet de ultieme schermen om TV op te kijken. Een smart TV is dan de beste optie. Maar zo’n investering doe je niet een, twee, drie. Hoe maak je dan toch makkelijk gebruik van dat grote scherm? Met een HDMI of VGA-kabel koppel je eenvoudig je laptop aan je TV. Via je laptop maak je gebruik van alle videodiensten. Als je wilt zappen, moet je dan wel een lange kabel hebben of naar je laptop lopen.

Logitech levert een handige oplossing voor dit ongemak. Zij hebben een draadloos toetsenbord op de markt gebracht, de Wireless Touch Keyboard K400, waarmee je makkelijk van afstand je laptop kan bedienen. Dus op de bank gebruik je het toetsenbord met mousepad om te zoeken in Netflix of Uitzending Gemist. Ook kun je vanaf de bank surfen op het internet. Je kunt dus makkelijk kijken naar YouTube-filmpjes en bladeren door je foto’s op je TV. Dit door eenvoudig je laptop te verbinden aan je TV en je laptop te bedienen met de K400. Hoe je dat precies opzet, zie je in de bijgaande infographic.

De K400 is de perfecte all-in-one controller die goed past in het design van je huiskamer. Het toetsenbord kost slechts 39,99 euro en is verkrijgbaar in zwart en wit.

Lees ook:De wereld in je tas met deze schattige laptop
Lees ook:Stoere gadgets voor de beste papa
Lees ook:Stijlvolle computeraccessoires voor hippe mama’s
Lees ook:Logitech introduceert handzame multi-touch lapdesk
Lees ook:Google TV via Sony netwerkmediaspeler beschikbaar in NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>