Altijd juich met JUMP; mobiele oplader

Een lege telefoonaccu is een van de irritantste dingen die er is. En het gebeurt altijd op het verkeerde moment. Zo aan het einde van de dag – je wilt nog even met je man bellen op weg in de auto naar huis – en ja hoor z’n batterij is wéér leeg. Veel mannen/vaders overkomt dit regelmatig. Maar, hier is wat aan te doen! Met JUMP – het ideale, praktische Vaderdagcadeau waar vaders wél op zitten te wachten.

De JUMP van Native Union is een reguliere oplaadkabel en een compacte mobiele oplader in één. Het mooie is dat als je met de JUMP je telefoon oplaadt, de mobiele accu volloopt als je telefoon helemaal is opgeladen. Hierdoor is de JUMP altijd klaar voor gebruik. De JUMP is beschikbaar in twee uitvoeringen, lightning en micro-usb, en geeft je telefoon dertig procent meer ‘juice’. Vaders vervangen gewoon hun bestaande oplader met de JUMP en hebben zo altijd een extra accu bij de hand. En hij is ook nog eens compacter dan een ‘normale’ oplader.

Je kunt de JUMP onder andere bestellen op www.gearfactory.nl.

Lees ook:Zo kun je vijf uur langer bellen met je mobieltje
Lees ook:In een restaurant bestellen met je mobieltje
Lees ook:Altijd dezelfde oplader
Lees ook:Nederlanders meest afhankelijk van mobiele telefoon
Lees ook:Smartphone haalt digitale camera in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>