Vijf vaderdagcadeaus voor de gadgetfreak

Aankomende zondag is het Vaderdag. Heb jij al een cadeau voor je vader of partner? Er zijn verschillende types vaders. Onder andere de klusvader, de culinaire vader, de nog-maar-net-vader-vader, de modieuze vader, de sportieve vader en de gadgetfreak. Voor al deze vaders zet ik deze week vijf cadeautjes op een rij waar je hem vast blij mee weet te maken. Vandaag: de gadgetfreak.

1. Polaroid 300 Instant camera

Zeker als je vader een beetje retro ingesteld is is dit een fantastisch cadeau voor hem! De nostalgie van de ouderwetse Polaroid, maar met het gemak van nu. In een handomdraai maakt je vader de leukste foto’s, die voor de verandering niet op de camera of op de computer blijven staan, maar die direct een plaatsje krijgen in huis. Enig nadeel? De filmpjes zijn behoorlijk aan de prijs. De camera kost 119 euro.

2. USB-stick

Van USB-sticks heeft de gadgetfreak-vader nooit genoeg. Koop eens een superoriginele USB-stick, zoals deze in de vorm van een pizzapunt. Gegarandeerd dat je vader deze nooit kwijtraakt!

 

 

 

 

 

 

3. Drone

Vroeger noemden we dit gewoon een ‘op afstand bestuurbare helikopter’, tegenwoordig heet het een drone. Iedere gadgetfreak-vader heeft dit stiekem op zijn verlanglijstje staan. Is het nostalgie naar de eerste bestuurbare auto’s? Of het de stiekeme wens om zelf te kunnen vliegen? Tegenwoordig heb je voor 65 euro al een drone mét camera. Je kunt je afvragen hoe goed de kwaliteit dan is, maar het is natuurlijk ook nog maar even afwachten hoe vaak je vader hem daadwerkelijk gaat gebruiken voordat de lol er af is. Direct een drone van honderden euro’s aanschaffen is om die reden misschien wel iets teveel van het goede.

4. Bluetooth keyvinder

Briljant, dit cadeau! Met een Bluetooth keyvinder is je vader nooit meer zijn sleutels kwijt. Door middel van een app krijgt je vader een waarschuwing dat hij te ver van zijn sleutels verwijderd is, en mocht je vader zijn sleutels alsnog kwijtraken dan geeft deze keyvinder nauwkeurig aan waar de sleutels dan precies moeten liggen.

5. iTowel XXL

Heeft jouw vader alle gadgets al die je je maar kunt bedenken? Bij Megagadgets.nl koop je dit strandlaken in de vorm van een iPhone voor slechts drie tientjes. Maakt jouw vader helemaal de blits mee op het strand komende zomer!

 

Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de sportieve vader
Lees ook:Acht cadeaus waar je je vader écht blij mee maakt
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de echte klusvader
Lees ook:Vijf vaderdagcadeaus voor de culinaire vader
Lees ook:Sleutels die blijven drijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>