Jelly Bean Boozled: het spel met lekkere en smerige snoepjes

Zelf refereren ze helemaal niet naar de Harry Potter boeken of -films, maar het spel Jelly Bean Boozled dat bij de Xenos verkrijgbaar is is natuurlijk wel gebaseerd op de beroemde ‘Smekkies in alle smaken’ die in de tovenaarsleerlingenreeks voorbij kwamen. In het spel Jelly Bean Boozled zitten verschillende smaken snoepjes. Daar zitten lekkere snoepjes tussen, maar ook hele smerige. Kans op een lekker snoepje? 50%!

Door middel van een pijl die je moet draaien zien de spelers welke kleur snoepjes zij moeten pakken. Iedereen pakt tegelijkertijd dezelfde Jelly Bean en dan is het afwachten wie geluk heeft, en wie niet.

Smaken die je kunt treffen in het spel? Peer en chocola, maar ook kots of hondenvoer… Hartstikke leuk om te spelen tijdens een vriendinnenavond of juist met je vader, die vast heel stoer gaat doen maar ondertussen stiekem over zijn nek gaat. Het spel kost 7,99.

Lees ook:So Bean Me Up, more than just a cup of coffee…
Lees ook:Dit zijn de smaken van Tony Chocolonely’s limited edition!
Lees ook:Vivian Reijs lanceert eigen stevia chocoladelijn
Lees ook:Koffie niet goed, dan geld terug bij Wild Bean Cafe BP
Lees ook:Ontdek vernieuwde smaken; Shoppenblog deelt Sultana uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>