Christina Aguilera onthult haar geheim

Zelfverzekerd, sexy, glamorous… Christina Aguilera is het allemaal. Wat is haar geheim? Met haar nieuwste geur Secret Potion maakt ze een eind aan het mysterie.

“Het echte geheim van schoonheid is zelfvertrouwen,” aldus Christina. “Mijn nieuwe geur geeft vrouwen dat zelfvertrouwen, het is die geheimzinnige finishing touch waarmee vrouwen de hele wereld aankunnen!”

Christina Aguilera Secret Potion is geïnspireerd door Christina’s favoriete gedeelte van de dag: de avond, als het donker je de kans geeft om heel sexy en sensueel het stralende middelpunt te zijn. De mix van oriëntaalse bloemen fluistert een verhaal over een geheime avondlijke ontmoeting – het exotische, sprankelende fruit en de sensuele bloemige tonen stralen pure vrouwelijkheid uit.

De geur opent met sappige passievrucht en citrusnoten van limoen en mandarijn, waarmee de vonk van vrouwelijkheid overspringt: zij straalt als een ster als de avond begint te vallen.

Het rijke hart, vol vrouwelijke bloemen, omarmt de schemering en brengt een ode aan de sexy vrouw met warme, verleidelijke noten van jasmijn, die in evenwicht zijn met het zoete van sinaasappelbloesem en het zachte van de witte lotusbloem.

In de basis van Secret Potion komt de sensualiteit die de avond met zich meebrengt tot volle ontplooiing: ondertonen van musk, die zo typerend zijn voor alle geuren van Christina, worden gevolgd door warme amber en tonkabonen gemixt met donker en exotisch ebbenhout.

Christina Aguilera is niet de enige ster met een nieuw geurtje. Dankzij Avril Lavigne stelen jonge meiden ‘s avonds ook de show. Klik hier om meer over die geur te weten te komen.

Lees ook:Christina Aguilera heeft de beste
Lees ook:ShoppingNight 2010: Thema bekend
Lees ook:Victoria’s Secret shapewear…
Lees ook:Christina Aguilera zoekt woonaccessoires
Lees ook:Alle hits verzamelen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christina Aguilera onthult haar geheim

  1. Hassankhan

    Leuk kado voor de feestdagen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>