HEMA eau de toilette wint Beauty Astir Award

HEMA ‘Today I feel eau de toilette’ heeft een Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Best Fragrance Woman Mass. De Beauty Astir Awards zijn de meest prestigieuze beautyprijzen die jaarlijks worden uitgereikt door leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten in ons land.

HEMA Today I feel… : “HEMA doet ’t ineens zó goed op beautygebied! Eerst al de opening van een waanzinnige beautystore in Amsterdam, waar je hebberig wordt van het gigantische make-up assortiment. En nu zijn er ook nog mooie geuren bij gekomen. Knap hoe HEMA ook haar succesformule (betaalbare kwaliteit & herkenbaar design) weet door te vertalen naar deze HEMA parfumcollectie. Ze zijn zeker ook anders dan een doorsnee budgetgeur. Leuke namen, frisse flesjes, fijne prijsjes – en je kiest niet op geur, maar op gevoel.”

Dreamy, Energetic, Marvelous, Passionate of Strong, in welke mood ben jij? Met het nieuwe ‘Today I feel’ assortiment van HEMA kies je een eau de toilette die bij je stemming past. Daarom heeft HEMA niet één maar vijf geuren ontwikkeld met een van de grootste parfumhuizen. Van sportief tot romantisch, van zwoel tot energiek. De eau de toilettes zijn opgebouwd uit een topnoot, middennoot en basisnoot. Hierdoor komen er tijdens het dragen steeds weer verrassende geurnoten tevoorschijn. Complexe geuren, die dankzij het hoge percentage parfumolie lang bij je blijven. Met een bijpassende foaming douchegel en bodylotion creëer je een complete geurbeleving.

Lees ook:HEMA opent beautyshops in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:Vogue nu ook verkrijgbaar in zakformaat
Lees ook:Nieuwe Sex and the City-geuren verkrijgbaar bij Etos
Lees ook:Eigen geurlijn voor Etos
Lees ook:HEMA verovert de Spaanse markt met derde winkel in Madrid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>