Jil Sander: Classics never go out of style

Jil Sander lanceerde vorig jaar The Essentials; drie klassieke Jil Sander geuren als limited edition die niet meer regulier in het assortiment zitten. ́Oude ́ en veel nieuwe fans hebben het drietal zo omarmt dat deze geuren begin 2014 opnieuw als limited editons worden uitgebracht.

Het drietal: Jil Sander Bath & Beauty, Woman III en Pure Man zijn echte hits en hebben hun sporen in de geurenwereld ruimschoots verdiend. De limited editions hebben elk een strak vormgegeven en identiek ́jasje ́ en stralen zo een prachtig geheel uit. Aan het gekleurde lint dat de verpakking siert, kun je gemakkelijk ontdekken met welke geur je te maken hebt. De rechttoe-rechtaan vormgeving en de basic zwart-witte kleuren zorgen voor een stijlvol, elegant totaalplaatje.

Woman III
In 1986 componeerde parfumeur Michel Almairac een waar meesterwerk, de elegante Jil Sander Women III. Verfijnd, zelfverzekerd en klassiek. Een geur die ook nu perfect bij de zelfverzekerde, intuïtieve moderne vrouw past. Deze dame weet precies wat ze wil en volgt haar eigen pad, de unieke elegantie die zij onderweg achterlaat zal niet snel vergeten worden. Woman III sprankelt met frisse, bittere noten van sinaasappel, die verwarmd worden door een elegant boeket van anjers en patchoeli.

Bath & Beauty
Een tedere en intieme geurervaring. Jil Sander Bath & Beauty, ontworpen door parfumeur Jacques Artarit, is een subtiele, bloemige en semi-oriëntaalse geur die in 1981 werd gecreëerd. Vanaf de eerste noot komen fruitig citroen en zoete cassis je tegemoet. Na deze frisse opening toont het ultieme vrouwelijke hart zich door jasmijnbloesem dat een licht, sensueel facet aan de geur toevoegt. De weelderige, oriëntaalse ‘touch’ wordt bereikt door de patchoeli en honingnectar.

Pure Man
Parfumeurs Nathalie Lorson en Ilias Ermandis vonden voor Pure Man (2004) een smaakvol evenwicht tussen jeneverbessen, witte muskus en vanille en creëerde op deze manier een heerlijk houtachtig, fris en sensueel mannenparfum. Het succes van de geur is zonder enige twijfel te danken aan het zoete, luxueuze aroma van de pure huid-geur die direct een gevoel van vrijheid, authenticiteit en emotie oproept.

Verkrijgbaar voor adviesprijs van 44,39 euro (eau de toilette, 50 ml.) bij geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Jil Sander Evergreen: ruik de eerste lentedag
Lees ook:Heerlijk geurende Philosophy cadeaus voor Valentijnsdag
Lees ook:De nieuwe Flow-generatie
Lees ook:Joop is nog steeds lekker
Lees ook:Een zonnig cadeautje van Jil Sander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>