Ontdek ck one Red Edition voor hem en haar

Shoppenblog heeft weer twee geurtjes gespot die het ruiken meer dan waard zijn. Ontdek ck one Red Edition voor hem en haar.

Deze eau de toilette voor dames biedt een nieuw soort frisheid: heel energiek maar ook gewaagd en intens. Als de geur zich opent versmelt de krachtige, levendige frisheid van sappige watermeloen en het blad van viooltjes zich met een uitbarsting van weelderig fruit voor een melange van verboden sensaties. De geurnoten zijn vrouwelijk en verslavend, opgebouwd uit warm wit amber, sensuele patchoeli en het intieme huidmuskus om een krachtige mix van onmiskenbare aantrekkingskracht en verleiding te creëren.

For men opent met een explosie aan weelderige, sappige nashi peer voor een verrukkelijke top, verkwikt met energieke aldehyden. Het hart komt tot leven met de onweerstaanbare ‘sexiness’ van nat suède en vermengt zich tegelijkertijd met de frisse kracht van zwarte peper en gember. Een sexy basisnoot wikkelt de geur in sensualiteit, waarbij Haïtiaans vetiver, romige tonkabonen en verleidelijk muskus samenkomen.

De flacon, een nieuwe interpretatie van de originele, iconische ck one flacon, is versierd met het ck one logo in een rood, krachtig, industrieel lettertype dat, voor een hoekig effect, aan één kant vervaagd is. De flacon van de damesgeur is van helder glas met een rode metallic dop en een glossy rode verpakking, in contrast met de herenversie die uitgevoerd is in rookkleurig glas en een gitzwarte verpakking heeft.

Adviesverkoopprijs van producten voor zowel heren, als dames:
Eau de toilette (50 ml) 37,22 euro
Eau de toilette (100 ml) 49,94 euro
Body wash (200 ml) 13,89 euro

Verkrijgbaar bij geautoriseerde calvin klein fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:SeeByChloé zorgt met eau fraîche voor zachte bries
Lees ook:Especially Escada Delicate notes; luchthartige geur
Lees ook:Zippo Original Men; geurtje in bekende aansteker
Lees ook:Shoppenblog test Just Cavalli parfum voor hem en haar
Lees ook:Nieuwe Tommy Hilfiger eau de toilette voor heren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>