Roberto Cavalli Exotica; fruitig en exotisch

Om de lente te vieren, onthult Roberto Cavalli een nieuwe dimensie van zijn universum met een exclusieve nieuwe geur, Roberto Cavalli Exotica. Deze limited edition is een lichte en sprankelende herinterpretatie van de Roberto Cavalli eau de parfum. Zoals elk parfum in de Roberto Cavalli signature lijn, is Roberto Cavalli Exotica gecreëerd door de in Kent geboren Louise Turner. Zij wordt alom beschouwd als één van de meest getalenteerde parfumeurs van haar generatie.

Voor Roberto Cavalli Exotica ontwierp ze een fruitige, exotische bloemengeur. De geur opent met de volle en heerlijke noot van mango, die visioenen van verre eilanden, blauwe luchten en tropische jungles oproept. Deze roep uit de wildernis vermengt zich op een natuurlijke wijze met de zoete hartnoot van de frangipanibloem. Fris en delicaat, voegt het een vleugje sexiness toe terwijl het op artistieke wijze het exotische accent van de mango stimuleert. De basisnoot van sandelhout omhult de geur en geeft deze meer diepte, warmte en sensualiteit.

De Roberto Cavalli Exotica flacon herinnert aan de Roberto Cavalli Signature parfum. Geïnspireerd op de delicate rondingen van het vrouwelijke silhouet, straalt de flacon sensualiteit uit. Haar lichtgevende, roze ‘japon’ benadrukt de kracht en de levendigheid van de geur en de statige, gouden kroon, het iconische logo van Roberto Cavalli, siert de dop. Het tijgermotief om de hals van de flacon herinnert aan Robero Cavalli’s iconische dierenprints. Met haar metallic roze kleur, goudkleurige logo en tijgerprint, matcht de verpakking van Roberto Cavalli Exotica perfect met de opvallende flacon. Helder en kleurrijk verkondigt het haar exotische karakter.

Limited Edition Eau de Toilette 75 ml – € 72,17. Verkrijgbaar bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Fragances parfumerieën en warenhuizen.

www.robertocavalli.com

Lees ook:Just Cavalli Parfum for Her lancering
Lees ook:Red Carpet collectie: Roberto Cavalli’s visie op glamour
Lees ook:Just Cavalli tv-spot met Georgia May Jagger (video)
Lees ook:Betoverende Zomergeur: Zen van Shiseido
Lees ook:Roberto Cavalli: ontdek zijn nieuwste geur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>