Eigen geurlijn voor Etos

Vanaf 26 oktober zijn bij drogisterij Etos vier eau de toilettes verkrijgbaar van het eigen merk van Etos. Het is voor het eerst dat er bij Etos geurtjes van eigen merk in de schappen liggen. Deze nieuwe luxe en scherp geprijsde eau de toilettes bieden variatie voor elk moment. De parfumcollectie heeft levendige geuren, variƫren van zwoel tot bloemig en fris. er is keuze uit de geuren dreamy garden, forever love, evening kiss en sapphire sky.

Lees ook:HEMA eau de toilette wint Beauty Astir Award
Lees ook:Etos eigen merk ook bij Bol.com verkrijgbaar
Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam
Lees ook:Nieuwe Sex and the City-geuren verkrijgbaar bij Etos
Lees ook:Gratis producten bij Etos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>