IKEA organiseert speelgoedactie voor foundation

Pluchen speelgoedactie van UNICEF, Save the Children en IKEA Foundation gaat binnenkort weer van start. Voor elke verkochte knuffel of verkocht kinderboek doneert IKEA Foundation 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children in Afrika, Aziƫ en Oost-Europa. De Pluchen speelgoedactie start op 5 november en loopt tot 29 december 2012.

UNICEF, Save the Children en IKEA Foundation bundelen dit jaar voor het negende achtereenvolgende jaar hun krachten met de Pluchen speelgoedactie. Met de opbrengst van de actie ondersteunt IKEA Foundation verschillende onderwijsprojecten in 45 landen. Dit zijn projecten die tot doel hebben de kwaliteit van onderwijs te verbeteren en toegang tot goed onderwijs te vergroten.

Lees ook:Start IKEA Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs
Lees ook:Geef knuffel voor kerst en steun goede doel Ikea
Lees ook:Overnachten bij IKEA
Lees ook:Shoppenblog bezoekt lancering All for Children-collectie H&M
Lees ook:IKEA Foundation doneert speelgoed aan UNICEF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>