Dolce & Gabbana lanceert cosmeticalijn


Modemerk Dolce & Gabbana komt met een eigen cosmeticalijn. Daarvoor heeft de onderneming een overeenkomst gesloten met fabrikant Procter & Gamble. De nieuwe lijn wordt volgende maand gelanceerd bij Saks Fifth Avenue en zal daarna breed worden uitgerold.

De lijn omvat onder meer gezichtsmasker voor 59 dollar, lippenstift voor 30 dollar en rouge voor 44 dollar. Niet echt een koopje dus, maar we gaan er van uit dat je voor die prijs ook wel wat hebt. Procter & Gamble is al de fabrikant van de geurtjes onder de naam Dolce & Gabbana. De geuren van Dolce & Gabbana hebben zich in enkele jaren een plek bevochten in de topdrie van de parfummarkt in de VS. Gezicht van het cosmeticamerk wordt Scarlet Johanssen.

Lees ook:Mannen hebben geen interesse in anti-rimpelcrème
Lees ook:Dolce & Gabbana verlaagt de prijzen!
Lees ook:Dolce & Gabbana opent online shop
Lees ook:Claudia Schiffer in sprookje Dolce & Gabbana
Lees ook:Giorgio Armani beschuldigt D&G van plagiaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>